مشاوره مالیاتی تلفنی و برنامه ریزی مالیاتی صحیح از الزامات مهم در موفقیت یک کسب و کار است.
ارائه مشاور مالیاتی حضوری ، تلفنی ، آنلاین توسط مشاورین خبره مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی
کپی برداری از این متن فقط با ذکر نام نویسنده مجاز می باشد.
مقدمه:
داشتن استراتژی و برنامه ریزی مالیاتی یک الزام مهم در موفقیت یک کسب و کار است. استراتژی های مناسب برنامه ریزی مالیاتی موثر، می تواند به کسب و کارها یاری کند. تا منابع مالی خود را بهینه سازی کنند مالیات پرداختنی سازمان را کاهش دهند.
با این وجود، فعالیت اقتصادی در چشم انداز پیچیده قوانین و مقررات مالیاتی ایران می تواند برای بسیاری از صاحبان کسب و کارهای کوچک و متوسط، مشکل باشد.
گروه مشاوران مالیاتی و حسابداری مالیاتچی به کسب و کارهای کوچک ، متوسط و بزرگ کمک می کند. تا بار مالیاتی کلی شرکت و سازمان و کسب و کار خود را به حداقل برساند.
با توجه به تغییر زیاد قوانین مالیاتی در کشور عزیز مان ایران در سال ۱۴۰۳،تیم های حسابداری شرکت ها با چالش های مختلف از جمله تورم اقتصادی، فشارهای کاری حوزه حسابداری و تغییرات مداوم قوانین مالیاتی روبرو هستند.
درسال ۱۴۰۳ پنج حوزه کلیدی وجود دارد. که تیم های حسابداری مالیاتی باید در نظر بگیرند.
- تغییرات قوانین و مقررات مالیاتی ارزش افزوده
- سامانه مودیان مالیاتی و ….
- تورم
- کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه حسابداری
- عدم آگاهی مدیران از وظایف خطیر حوزه حسابداری شرکت ها
این چالش هادر گزارش مالیاتی نیاز به تفکر نوآورانه و مترقی از تیم های مالیاتی و مشاوران مالیاتی دارد. نه تنها تیم ها باید با الزامات گزارش دهی در انطباق با قوانین مالیاتی جدید آگاهی کامل داشته باشند. تا بتوانند هزینه های مالیاتی اضافی را مدیریت کنند.
بطور کلی مشاوران مالیاتی باید قوانین مالیاتی در حال تحول، را برای اطمینان از دقت در رعایت قوانین مالیاتی و ارائه ارزش به کسب و کار ها کاملا یاد بگیرند.
آیا به مشاور مالیاتی نیاز دارید؟
ارائه مشاور مالیاتی حضوری با هماهنگی قبلی توسط مشاورین خبره مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی
مشاوران مالیاتی استراتژی هایی را برای کمک به مشتریان به منظور کاهش مالیات پرداختنی یا حذف بدهی های مالیاتی توصیه می کنند.
بر خلاف حسابداران مالیاتی ، که فقط در گزارشگری مالیاتی کمک می کنند. مشاوران فراتر از تهیه اظهارنامه مالیاتی از کسب و کارها در تنظیم قراردادها ، لایحه دفاعیه ، و تدوین استراتژی مالیاتی و برنامه ریزی مالیاتی … حمایت می کنند.
به عنوان مثال: یک مشاور مالیاتی می تواند به شما کمک کند. تا اضافه پرداختی مالیات خود را شناسایی کنید. یا درخواست بخشودگی مالیاتی ارائه کنید لایحه مالیاتی تنظیم کنید و یا راهکارهای مالیاتی با حداکثر صرفه جویی مالیاتی به شما ارائه می کنند.
رایج ترین استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی کسب و کار؟
استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی کسب و کار
برنامه ریزی مالیاتی کسب و کار چیست؟
برنامه ریزی مالیاتی واحد های تجاری و غیر تجاری به فرایند استراتژیک، تجزیه و تحلیل وضعیت مالی شرکت و شناسایی روش های قانونی برای به حداقل رساندن مالیات و بدهی مالیاتی آن اشاره دارد.
هدف از برنامه ریزی مالیاتی شامل تصمیم گیری آگاهانه و استفاده از تغییرات زمان بندی شناسایی درآمد، معافیت های مالیاتی، اعتبارات مالیاتی، معافیت ها و مشوق های ارائه شده به مناطق و صنوف توسط قوانین و مقررات مالیاتی می توان اشاره کرد. هدف اصلی برنامه ریزی مالیاتی ، بهینه سازی موقعیت مالیاتی شرکت، در حالی که اطمینان داشته باشیم فرآیندهای تجاری و حسابداری ما انطباق کامل با قوانین مالیاتی دارد. برنامه ریزی مالیاتی کسب و کار یک فرآیند مرتبط با یک دوره مالی است و نه یک فرآیند مرتبط با فصل مالیاتی سه ماهه.
برخی از استراتژی های مالیاتی
- تغییر زمان شناسایی درآمدها و هزینه ها
- استفاده از رویه های حسابداری و برآوردهای هزینه ای جهت کاهش مالیات کسب و کار و یا افزایش هزینه های جاری
- به حداکثر رساندن اعتبارات مالیاتی کسب و کار و مشوق های مالیاتی متعلق به سازمان
- بهینه سازی مالیاتی ساختار نهاد کسب و کار مشتریان
- استفاده از استراتژی های متنوع مالیاتی برای عملیات تجاری بین المللی
- بهبود دانش مالیاتی پرسنل صاحبکار با اجرای دوره های آموزشی و توانمند سازی مالیاتی کارکنان
- نگهداری سوابق مالی و مالیاتی بصورت منظم
- استفاده از متخصصان حرفه ای مالیاتی در شرکت ها
پیاده سازی استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی موثر برای بهینه سازی نتایج مالی و اطمینان از انطباق با تمام قوانین و مقررات مالیاتی ضروری است. با مدیریت استراتژیک درآمد، هزینه ها، معافیت ها و اعتبارات، کسب و کارها می توانند مالیات و یا بدهی های مالیاتی خود را به حداقل برسانند.
یک کسب و کار چقدر مالیات پرداخت کند تا مالیات عادلانه قلمداد شود؟
مبلغی که یک کسب و کار، بعنوان مالیات پرداخت می کند می تواند به طور گسترده ای بسته به عوامل متعددی از جمله ساختار کسب و کار، درآمد مشمول مالیات، ضریب مالیاتی قابل اجرا، معافیت ها، معافیت های مالیاتی هر صنعت خاص یا مالیات مبتنی بر مناطق روستایی ، شهری ، عشایری متفاوت باشد. در اینجا چند نکته کلیدی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود: ساختار کسب و کار انتخاب شده (مالکیت انحصاری، مشارکت ها، شرکت) می تواند بر بدهی مالیاتی تاثیر بگذارد. درآمد مشمول مالیات یک کسب و کار کوچک معمولا بر اساس درآمد خالص یا سود آن پس از کسر هزینه های کسب و کار محاسبه می شود.
درامد مشمول مالیات کسب و کار چیست؟
درامد مشمول مالیات بر کسب و کار به بخشی از درآمد کسب و کار اشاره دارد که توسط سازمان امور مالیاتی محاسبه و گرفته می شود. برای محاسبه درامد کسب و کار که مشمول مالیات است، کسب و کارها معمولا با درآمد ناخالص یا کل درآمد کسب شده از فعالیت های تجاری خود، هزینه های مختلف و کسورات مجاز را کسر می کنند تا سود مشمول مالیات را برای رسیدن به مبلغ مالیات محاسبه می کنند.
استراتژی و برنامه ریزی مالیاتی در کسب و کار چیست؟
با پیاده سازی استراتژی های مالیاتی، و ارزیابی فعالانه نتایج و پیامدهای بکارگیری استراتژی های مالیاتی و برنامه ریزی مالیاتی ، کسب و کارها می توانند جریان نقدی خود را بهینه سازی کنند، منابع را کارآمدتر اختصاص دهند و سودآوری کلی خود را افزایش دهند و حداقل مالیات قانونی را پرداخت نمایند. در اینجا استراتژی های اساسی مالیات شرکتی را برای تان عنوان و توضیح خواهم داد:
۱- زمان بندی و تغییر درامد و هزینه ها:
تغییر مقدار و زمان بندی شناسایی درآمد ها، بهترین راه برای کاهش درآمد مشمول مالیات شما است. تغییر درآمد، شامل تغییرات زمان بندی در شناسایی درآمدها در دوره جاری یا انتقال درآمدها به دوره های مالیاتی آتی برای به حداقل رساندن بدهی مالیاتی است. با به تعویق انداختن شناسایی درآمدها به سال مالیاتی بعدی یا انتقال درآمد به اعضای خانواده یا نهادهای مرتبط با نرخ مالیات پایین تر، کسب و کارها می توانند به طور موثر مالیات خود را کاهش دهند.
۲- استفاده از کسر مالیات کسب و کار:
با تجزیه و تحلیل دقیق هزینه های واجد شرایط، مانند هزینه های مربوط به کسب و کار، مزایای کارکنان که معاف از مالیات هست و یا کمک های خیریه، ورزشی ، آموزش و پرورش، کسب و کارها می توانند ادعای معافیت مالیاتی و کاهش بار مالیاتی کلی خود را داشته باشند.
۳- به حداکثر رساندن اعتبارات مالیاتی کسب و کار و مشوق ها:
شناسایی و استفاده از اعتبارات مالیاتی و مشوق ها می تواند مزایای مالیاتی قابل توجهی را فراهم کند. با استفاده از اعتبارات و مشوق های دولتی همانند مشوق های مالیاتی مرتبط با مناطق روستایی ، عشایری ، شهرک های صنعتی دارای فاصله ۱۲۰ کیلومتری از مرکزو.. ، کسب و کارها می توآنند مالیاتی حداقلی پرداخت کنند.
۴- بهینه سازی ساختار نهاد کسب و کار شما:
انتخاب ساختار مالکیت مناسب کسب و کار ، مانند تعاونی ، مالکیت انحصاری، مشارکت، شرکت و.. ، می تواند به طور قابل توجهی بر تعهدات مالیاتی تاثیر بگذارد.
۵- استفاده از استراتژی های مالیاتی کسب و کار برای عملیات بین المللی:
کسب و کار های دارای فعالیت های تجاری بین المللیمی تواند استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی بین المللی را برای به حداقل رساندن بدهی مالیاتی کلی خود به کار گیرد. این شامل درک قوانین مالیاتی کشورهای مختلف، که دارای روابط تجاری با شرکت صاحبکار می باشند کسب شناخت در خصوص معاهدات و مقررات قیمت گذاری انتقالی برای بهینه سازی موقعیت مالیاتی و ضریب های مالیاتی، معافیت ها و… ، که در نهایت منجر به کاهش مالیات دوگانه بالقوه شرکت گردد.
۶- بهبود دانش مالیاتی خود:
با بهبود دانش مالیاتی کارکنان و سازمان خود، می توانید برای حصول به برنامه ریزی مالیاتی و انطباق کامل با قوانین و تصمیم گیری های مالی آگاهانه و مالیات حداقلی مجهز شوید.
۷- حفظ سوابق کسب و کار خوب:
نگهداری سوابق خوب برای برنامه ریزی و رعایتموثر قوانین مالیاتی بر کسب و کار ها ضروری است. با نگهداری اسناد و سوابق مالی و مالیاتی شرکت، شما قادر خواهید بود از استراتژی های مالیاتی کسب و کار ارائه شده در اینجا استفاده موثر کنید. و آمادگی لازم را داشته باشید تا معافیت ها و اعتبارات مالیاتی و موقعیت های مالیاتی خود را جهت گزارشگری مناسب به سازمان امور مالیاتی مستند کنید.
۸- کار با متخصصان خبره مالیاتی در واحد های تجاری:
متخصصان خبره و با تجربه مالیاتی که دارای تجربه کار اجرائی حسابداری ، مدیریت مالی ، و دانش و تخصص عمیقی در مسائل مالیاتی دارند. می توانند به شما کمک کنند که مالیات خود را به حداقل برسانید ، و در ضمن قوانین مالیاتی را بطور کامل رعایت کنید.
چگونه می توانم مالیات کسب و کار خود را کاهش دهم؟ مشاورین مالیاتی با تجربه موسسه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی بصورت حضوری ، تلفنی، انلاین آمادگی ارائه راهکارهای مالیاتی مختص شرکت شما را دارند.
آموزش برخی از رایج ترین استراتژی ها و برنامه ریزی مالیاتی جهت کسب و کارها:
۱- زمان بندی و تغییر زمان شناسایی درآمد ها و هزینه ها:
تغییرات در زمان بندی درآمدها و هزینه ها یک استراتژی برنامه ریزی مالیاتی کلیدی برای کسب و کار ها است. با مدیریت دقیق زمان بندی شناسایی درآمدها و هزینه ها متحمل شده ، کسب و کارها می توانند درآمد مشمول مالیات خود را بهینه سازی کنند و به طور بالقوه بدهی مالیاتی کلی خود را کاهش دهند. در ادامه برخی از استراتژی های زمان بندی درآمد و هزینه ذکر می گردد:
۲- تعویق شناسایی درآمدهای کسب و کار:
یک جمله ای در بین متخصصین مالیاتی مطرح است درآمد مشمول مالیات را به تعویق بینداز تا بار مالیاتی خود را به حداقل برسانید. در صورت امکان، دریافت درآمد را تا سال مالیاتی بعدی به تعویق بیندازید. شما می توانید درآمد را با تاخیر در تکمیل پروژه ها یا به تعویق انداختن صدور فاکتورها در نزدیکی پایان سال مالیاتی جاری به تعویق بیندازید. با به تعویق انداختن درآمد، صاحبان کسب و کار می توانند به طور موثر درآمد مشمول مالیات را به یک دوره مالیاتی بعدی واگذار کنند و مالیات سال جاری خود را کاهش دهند.
۳- شتاب در شناسایی هزینه های کسب و کار:
از سوی دیگر، تسریع در شناسایی برخی از هزینه های قابل قبول مالیاتی در سال مالیاتی جاری را در نظر بگیرید. پیش پرداخت هزینه های خاص، مانند اجاره، حق بیمه یا لوازم اداری، قبل از پایان سال می تواند به کسب و کارها اجازه دهد تا در سال جاری ادعای کسورات قابل قبول مالیاتی را کنند، اگر کسب و کار از روش نقدی حسابداری استفاده کند.
۴- تحصیل و خرید دارایی در پایان سال مالی جاری :
اگر کسب و کار شما در حال برنامه ریزی برای خرید دارایی های جدید مانند تجهیزات یا وسایل نقلیه است، زمان بندی خرید استراتژیک می تواند مزایای مالیاتی داشته باشد. خرید پایان سال مالیاتی را برای استفاده از کسر استهلاک یا سایر مشوق های مالیاتی قابل اجرا که امکان هزینه فوری یا استهلاک سریع را فراهم می کند، در نظر بگیرید. این یک راه آسان برای ایجاد پس انداز مالیاتی با افزایش، کسورات غیر نقدی و کاهش مالیات کسب و کارهای کوچک است.
۵- زمان بندی مناسب پرداخت پاداش و جبران خدمات شاخص:
اگر کسب و کار شما پاداش یا سایر اشکال جبران خدمات را به کارکنان ارائه می دهد، زمان بندی پرداخت این مبلغ می تواند بر بدهی مالیاتی تاثیر بگذارد. با پرداخت پاداش در سال مالیاتی بعدی، کسب و کارهایی که دستمزد کارکنان را افزایش می دهند، می توانند به طور بالقوه مالیات حقوق و دستمزد و مالیات بر درآمد را به تعویق بیندازند.
۶- مدیریت موجودی کالا و مواد با استفاده از تکنیک های مدیریت موجودی کارآمد مالیاتی:
پیاده سازی استراتژی های مدیریت موجودی، برای کاهش درآمد مشمول مالیات با تطبیق موجودی با هزینه بالاتر با فروش.
قوانین مالیات به شما اجازه می دهد تا روش حسابداری موجودی خود را تحت شرایط خاصی تغییر دهید.
۷- مدیریت روش حسابداری:
برنامه ریزی روش حسابداری یکی از جنبه اصلی از برنامه ریزی مالیاتی کسب و کار است. این شامل انتخاب و اجرای مناسب ترین روش حسابداری برای ثبت و گزارش معاملات مالی است که می تواند تاثیر قابل توجهی بر درآمد کسب و کار داشته باشد. با استفاده از روش حسابداری مناسب، می توانید درآمد خود را به تعویق بیندازید. قانون مالیات به شما اجازه می دهد تا روش های حسابداری را تغییر دهید.
۸- استفاده از هزینه های قابل قبول مالیاتی در کسب و کار:
استفاده از هزینه های قابل قبول مالیاتی در کسب و کارها، یک استراتژی کلیدی برای کاهش درآمد مشمول مالیات و به حداقل رساندن درآمد مشمول مالیات است. در اینجا برخی از هزینه های قابل قبول مالیاتی رایج وجود دارد که کسب و کارها می توانند در برنامه ریزی مالیاتی در نظر بگیرند عنوان می گردد:
۹- کسر تمام هزینه های عملیاتی شما:
هزینه های کسب و کار قابل قبول، شامل هزینه اجاره، آب و برق، لوازم اداری، هزینه های استفاده خدمات حرفه ای، هزینه های تبلیغاتی و حق بیمه برای کاهش صورتحساب مالیاتی شما است. سوابق کامل این هزینه ها را نگه دارید و اطمینان حاصل کنید که آنها به طور مستقیم با عملکرد کسب و کار شما مرتبط هستند.
۱۰- برنامه های مزایای کارکنان را در نظر بگیرید:
مزایای کارکنان قابل قبول مالیاتی، می تواند شامل کمک به حق بیمه درمانی، حساب های پس انداز بهداشتی و سایر برنامه های مزایای کارکنان واجد شرایط باشد. این کسورات نه تنها به نفع کارکنان می باشد بلکه مالیات متعلق به کسب و کار شما را کاهش می دهد.
۱۱- سفر تجاری و وعده های غذایی:
هزینه های مربوط به سفرهای تجاری، از جمله حمل و نقل، مسکن و وعده های غذایی، می تواند کسر شود. سوابق دقیق این هزینه ها، از جمله رسید و مستندات را نگه دارید تا بتوانید مالیات کسب و کار خود را کاهش دهید.
۱۲- هزینه های خودرو:
اگر از وسایل نقلیه برای اهداف تجاری استفاده می کنید، ممکن است بتوانید هزینه هایی مانند سوخت، تعمیر و نگهداری و تعمیرات، پرداخت اجاره و استهلاک را کسر کنید. سوابق دقیق استفاده شخصی و تجاری از وسیله نقلیه را برای محاسبه بخش قابل قبول مالیاتی ، نگه دارید.
۱۳- استفاده از روش های استهلاک نزولی :
اکثر صاحبان کسب و کار از مزایای استهلاک اگاه هستند اما اقدام نمی کنند.
۱۴- هزینه های تحقیق و توسعه (R & D):
اگر کسب و کار شما در فعالیت های تحقیق و توسعه واجد شرایط سرمایه گذاری می کند، ممکن است واجد شرایط اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه قابل قبول مالیاتی باشید. این مشوق ها می توانند به جبران هزینه های مرتبط با نوآوری و توسعه محصول کمک کنند.
۱۵- بدهی های مشکوک الوصول:
اگر کسب و کار شما دارای فاکتورهای مشتری پرداخت نشده توسط مشتریان است که غیر قابل وصول برآورد می گردد، ممکن است بتوانید این بدهی های غیر قابل وصول را به عنوان هزینه کسب و کار شناسایی کنید که موجب کاهش مالیات درآمد تان شود.
۱۶- آموزش و پرورش:
هزینه های مربوط به آموزش مستمر و توسعه حرفه ای که به طور مستقیم به کسب و کار شما مربوط می شود ممکن است هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب شود. این می تواند شامل دوره ها، سمینارها و کنفرانس هایی باشد که مهارت ها و دانش کارکنان شما را افزایش می دهد.
۱۷- پیاده سازی مطالعات تفکیک هزینه برای املاک تجاری:
انجام یک مطالعه تفکیک هزینه برای شناسایی و سرعت بخشیدن به استهلاک اجزای مختلف املاک تجاری، منجر به افزایش هزینه های قابل قبول مالیاتی می شود.
۱۸- اهرم مزایای مالیاتی تحت لوای کمک به مساجد و خیریه ها :
اهدا به مساجد و سازمان های خیریه واجد شرایط و استفاده از هزینه های قابل قبول مالیاتی جهت کمک به کاهش درآمد مشمول مالیات شرکت. این کاربه شما اجازه می دهد تا پول خود را پس انداز کنید و همچنین تاثیر مثبت اجتماعی داشته باشید. برای سال ها، صاحبان کسب و کارها از این شیوه استفاده کرده اند، اما اخیرا دولت قانون مالیات را برای کسب و کار تغییر داده است.
۱۹- ارزیابی پیامدهای مالیاتی لیزینگ در مقابل خرید دارایی ها را انجام دهید:
ارزیابی مزایا و معایب مالیاتی اجاره بشرط تملیک در مقابل خرید دارایی های تجاری، با توجه به عواملی مانند جریان نقدی، کسر استهلاک و هزینه های تامین مالی را در نظر داشته باشید.
۲۰- از هزینه های قابل قبول مالیاتی دفتر کارخانگی استفاده کنید:
استفاده از هزینه های قابل قبول مالیاتی دفتر کارخانگی یک استراتژی برنامه ریزی مالیاتی ارزشمند برای صاحبان کسب و کارهای کوچک و همچنین برای شرکت های بزرگ است که از یک دفتر خانگی کار می کنند یا کارکنانی دارند که از راه دور کار می کنند. شما باید اگاه باشید که هزینه های قابل قبول مالیاتی دفتر کارخانگی برای سال ها هزینه قابل قبول مالیاتی برای صاحبان کسب و کارهای کوچک بوده است.
هزینه های قابل قبول مالیاتی، حمل و نقل را مهم بدانید:
هزینه های قابل قبول حمل و نقل یک جنبه مهم از استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی است.
اگر کسب و کار شما در سال های گذشته متحمل ضرر خالص عملیاتی شود و هزینه های کسر شده شما بیش از درآمد مشمول مالیات شما باشد، می توانید زیان را برای کاهش درآمد مشمول مالیات آینده بکار بگیرید. این شیوه همچنین برای از کاهش سرمایه، انتقال کمک های خیریه، انتقال اعتبار مالیاتی خارجی و سایر زیان های استفاده نشده در دوره های قبلی قابل اجرا است.
استفاده از برنامه های بازپرداخت برخی از هزینه های کارکنان بعنوان هزینه های ضروری کسب و کار:
هزینه های بازپرداخت شده از طریق یک طرح پاسخگو معمولا به طور کامل برای کسب و کار کسر می شود. این بدان معنی است که کسب و کارهای کوچک و کسب و کارهای بزرگ می توانند هزینه ها را به عنوان هزینه های عادی و ضروری کسب و کار کسر کنند و بار مالیاتی خود را کاهش دهند. هنگامی که هزینه ها تحت یک برنامه پاسخگو بازپرداخت می شوند، بازپرداخت هزینه ها درآمد مشمول مالیات برای کارکنان محسوب نمی شود.
تسهیلات بدون مالیات از کسب و کار خود بگیرید:
گرفتن وام بدون مالیات از کسب و کار شما می تواند یک استراتژی برنامه ریزی مالیاتی مفید برای صاحبان کسب و کار در شرایط خاص باشد. به عنوان یک صاحب کسب و کار، شما می توانید از کسب و کار خود، که معمولا به عنوان وام به سهامداران شناخته می شود، قرض بگیرید. مزیت وام سهامداران این است که درآمد مشمول مالیات برای صاحب کسب و کار در نظر گرفته نمی شود. از انجا که این یک وام است که باید بازپرداخت شود، عواقب مالیاتی فوری برای صاحب کسب و کار ایجاد نمی کند.
همسر یا فرزندان خود را استخدام کنید:
استخدام همسر یا فرزندان شما می تواند یک حرکت برنامه ریزی مالیاتی استراتژیک برای کسب و کار باشد. به شرطی که به طور قانونی و مطابق با قوانین مالیاتی انجام شود. با استخدام همسر یا فرزندان خود، صاحب کسب و کار ممکن است بتواند دستمزد خود را به عنوان درآمد کارمند یا هزینه کسب و کار خود کسر کند، در نتیجه درامد مشمول مالیات خود را کاهش می دهد. استخدام اعضای خانواده به شما اجازه می دهد تا درآمد خود را از ضرایب مالیاتی بالاتر به ضرایب مالیاتی پایین تر تغییر دهید.
به حداکثر رساندن اعتبارات مالیاتی کسب و کار و مشوق ها مالیاتی
استفاده از حداکثر اعتبارات مالیاتی و مشوق ها ی قانونی ، یک استراتژی موثر برای کسب و کار ها برای کاهش مالیات خود است. این اعتبارات و مشوق ها توسط دولت ها در سطوح مختلف (ملی، منطقه ای و برای برخی مشاغل ) برای تشویق فعالیت های تجاری یا سرمایه گذاری های خاص ارائه می شود. در اینجا چند راه برای استفاده از اعتبارات مالیاتی و مشوق های پس انداز مالیاتی قابل توجه وجود دارد:
از معافیت مالیاتی تحقیق و توسعه (R & D) استفاده کنید:
اگر کسب و کار شما در فعالیت های تحقیقاتی واجد شرایط برای توسعه محصولات تولیدی ، فرایندها یا فن آوری های جدید مشارکت دارد. ممکن است واجد شرایط تعلق معافیت مالیاتی مرتبط با هزینه های تحقیق و توسعه باشید. این معافیت ها می تواند بخشی از هزینه های تحقیق و توسعه شما را جبران کند و مالیات پرداختنی شما را کاهش دهد.
اعتبارات مالیاتی سرمایه گذاری در صنایع خاص:
دولت ها اغلب اعتبارات مالیاتی سرمایه گذاری را به کسب و کارهایی که سرمایه گذاری های واجد شرایط را در بخش های خاصی مانند انرژی های تجدید پذیر، تجهیزات نوین در حوزه انرژی های تجدید پذیر یا زیرساخت های فناوری نوین انجام می دهند، ارائه می دهند. این معافیت ها کاهش مستقیم بدهی مالیاتی را بر اساس مبلغ سرمایه گذاری فراهم می کند.
معافیت مالیاتی ایجاد فرصت شغلی برای گروه های هدف :
معافیت مالیاتی را برای کسب و کارهایی که افراد را از گروه های هدف استخدام می کنند. از جمله جانبازان، افراد بیکار بلند مدت و کسانی که اشکال خاصی از کمک های دولتی را دریافت می کنند ، مستمری بگیران کمیته امداد ، بنیاد شهید ، معلولان ، فراهم می کند. با استخدام از این گروه ها، کسب و کارها می توانند معافیت هایی را کسب کنند که به کاهش بار مالیاتی آنها کمک می کند.
معافیت مالیاتی مسکن برای کارگران کم درآمد:
سرمایه گذاران درگیر در پروژه های مسکن مقرون به صرفه جهت کارگران واحد های تجاری ممکن است. واجد شرایط دریافت معافیت مالیاتی مسکن کارگران همان واحد ها باشند. این نوع معافیت های اعطایی ، سرمایه گذاری در ساخت و ساز یا بازسازی واحدهای مسکونی ارزان قیمت را تشویق می کند. و می تواند برای کاهش بدهی های مالیاتی استفاده شود.
مشوق های مالیاتی منطقه ای و محلی ، روستایی ، عشایری ، مناطق محروم و کم برخوردار:
دولت مشوق های مالیاتی را برای جذب کسب و کار و تحریک رشد اقتصادی در مناطق خاص ارائه می دهند. این مشوق ها می تواند شامل اعتبارات مالیاتی، معافیت ها یا کاهش نرخ مالیات برای کسب و کارهایی باشد. که معیارهای خاصی مانند ایجاد شغل، سرمایه گذاری در مناطق اقتصادی یا حمایت از صنایع خاص را براورده می کنند.
معافیت مالیاتی مراقبت های بهداشتی کسب و کارهای کوچک:
کسب و کارهای کوچک که پوشش بیمه درمانی را برای کارکنان خود ارائه می دهند ممکن است واجد شرایط دریافت معافیت مالیاتی برای کمک به جبران بخشی از هزینه های حق بیمه باشند. این اعتبار برای تشویق یک صاحب کسب و کار برای ارائه مزایای مراقبت های بهداشتی به کارکنان خود طراحی شده است.
مزایای مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق ویژه اقتصادی واجد شرایط را بررسی کنید:
سرمایه گذاری در مناطق ویژه اقتصادی تعیین شده را برای بهره مندی از مزایای مالیاتی مانند تعویق یا حذف مالیات بر سود سرمایه در سرمایه گذاری های واجد شرایط در نظر بگیرید. سرمایه گذاری های انجام شده در مناطق ویژه اقتصادی واجد شرایط می تواند مزایای مالیاتی قابل توجهی را فراهم کند. هدف این مناطق ترویج سرمایه گذاری در مناطق مناطق ویژه اقتصادی است.
استفاده از مزایای مالیاتی سرمایه گذاری های انرژی کارآمد و انرژی های تجدید پذیر:
استفاده از مزایای مالیاتی مرتبط با سرمایه گذاری های در انرژی های نوین و انرژی های تجدید پذیر می تواند یک حرکت استراتژیک برای کسب و کار با هدف کاهش اثرات زیست محیطی و کاهش مالیات آنها باشد.
بهینه سازی ساختار نهاد کسب و کار شما:
بهینه سازی ساختار نهاد کسب و کار شما یک استراتژی برنامه ریزی مالیاتی حیاتی است که می تواند به حداقل رساندن بدهی مالیاتی صاحبان مشاغل کوچک و به حداکثر رساندن مزایا کمک کند. انتخاب ساختار نهاد مناسب می تواند به طور قابل توجهی بر تعهدات مالیاتی کسب و کار شما تاثیر بگذارد. در اینجا برخی از ملاحظات کلیدی برای بهینه سازی ساختار سازمانی کسب و کار شما وجود دارد:
مالکیت انحصاری:
در حالی که این نهاد سادگی را ارائه می دهد، مالکیت انحصاری انعطاف پذیری مالیاتی یا حفاظت از بدهی را فراهم نمی کند. سود و زیان در اظهارنامه مالیاتی شخصی مالک گزارش می شود و بر درامد ناخالص تعدیل شده صاحبان کسب و کار تاثیر می گذارد. این نوع نهاد همچنین دارای هزینه های مالیاتی اشتغال بالاتر است. از انجا که درامد ناخالص تعدیل شده و مالیات خود اشتغالی شما تحت تاثیر قرار خواهد گرفت، باید با انتخاب این نهاد برای برنامه ریزی مالیات بر درامد فردی وقت بگذارید. فقط شرکت های کوچک باید این نهاد را در نظر بگیرند.
مشارکت:
شراکت یا مشارکت زمانی شکل می گیرد که دو یا چند فرد یا نهاد برای اداره یک کسب و کار به هم بپیوندند. مشارکت انعطاف پذیری در تخصیص سود و زیان بین شرکا ارائه می دهد و به طور کلی مشمول مالیات در سطح نهاد نیست. در عوض، شرکا سهم خود را از درامد و کسورات مشارکت در اظهارنامه مالیاتی فردی خود گزارش می دهند. این نهاد هیچ مالیات کسب و کار کوچک ندارد، اما درامد حاصل از ان بر درامد ناخالص تعدیل شده صاحبان تاثیر می گذارد.
شرکت با مسئولیت محدود (LLC):
LLC انعطاف پذیری مشارکت را فراهم می کند در حالی که حفاظت از مسئولیت محدود را به شرکت های با مسئولیت محدود و اعضای انها ارائه می دهد. LLCs دارای مالیات عبور از طریق، به این معنی سود و زیان جریان را از طریق به اظهارنامه مالیاتی شخصی اعضای. با این حال، LLCs این گزینه را دارند که به عنوان یک شرکت مالیات بگیرند، اگر برای اهداف برنامه ریزی مالیاتی سودمند باشد.
شرکت S:
شرکت های S یک انتخاب محبوب برای کسب و کارهای کوچک هستند. انها حفاظت از مسئولیت محدود یک شرکت را با مزایای مالیاتی مشارکت ترکیب می کنند. شرکت های S دارای مالیات عبوری هستند که در ان سود و زیان در اظهارنامه های مالیاتی شرکت و اظهارنامه های مالیاتی فردی سهامداران گزارش می شود. با این حال، سهامداران باید حقوق معقولی را به خود پرداخت کنند و مشمول مالیات خود اشتغالی بر این حقوق باشند.
شرکت های C:
شرکت های C اشخاص حقوقی جداگانه ای از صاحبان خود هستند و حفاظت از مسئولیت محدود را ارائه می دهند. بر خلاف نهادهای عبوری، شرکت های C مشمول مالیات دوگانه هستند، جایی که شرکت مالیات بر سود خود را پرداخت می کند و سهامداران مالیات بر سود سهام دریافت می کنند. با این حال، شرکت های C انعطاف پذیری بیشتری در ساختار جبران خسارت و مزایا دارند و ممکن است واجد شرایط کسر های خاص و استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی باشند.
ارائه مشاور مالیاتی حضوری ، تلفنی ، آنلاین توسط مشاورین خبره مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی
استفاده از استراتژی های مالیاتی کسب و کار برای عملیات بین المللی
استفاده از استراتژی های مالیاتی موثر برای عملیات بین المللی برای کسب و کارهای درگیر در فعالیت های جهانی ضروری است. در اینجا چند استراتژی کلیدی مالیاتی برای عملیات تجاری بین المللی وجود داردکه باید در نظر بگیرید:
معاهدات مالیات دوگانه (DTTs)
توافقنامه هایی بین کشورها هستند که هدف آن اجتناب یا به حداقل رساندن مالیات مضاعف درامد کسب شده توسط شرکت های فعال در سراسر مرزها است. DT های قابل اجرا برای عملیات خود را درک کنید و فعالیت های بین المللی خود را برای استفاده از مقرراتی مانند کاهش مالیات و اعتبارات مالیاتی ساختار دهید.
قیمت گذاری انتقال:
قیمت گذاری انتقالی به قیمت گذاری معاملات بین اشخاص مرتبط در حوزه های مختلف مالیاتی اشاره دارد. ایجاد سیاست های قیمت گذاری انتقالی مناسب می تواند این اطمینان را حاصل کند که معاملات در منطقه جغرافیایی هدف و مطابق با مقررات مالیاتی انجام می شود. این می تواند مقامات مالیاتی را از تنظیم سود و اعمال مجازات جلوگیری کند.
ساختارهای اجرایی عملیات بین المللی با مالیات کارآمد:
با دقت ساختارهای اجرایی عملیات بین المللی شرکت خود را انتخاب کنید. این شامل ایجاد شرکت های هلدینگ در حوزه های قضایی با قوانین مالیاتی مطلوب، مانند نرخ مالیات شرکت با ضریب پایین یا بدون مالیات، دارای مشوق های مالیاتی مطلوب و شبکه های معاهده قوی دوجانبه و چند جانبه است. با متخصصان مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی مشورت کنید تا مناسب ترین ساختار نگهداری برای کسب و کار خود را تعیین کنید.
صرفه جویی مالیاتی، ازطریق بازگرداندن:
توسعه استراتژی شرکت برای صرفه جویی مالیاتی، ازطریق بازگرداندن سود به دست آمده توسط شرکت های تابعه بین المللی.
این ممکن است شامل ارزیابی موثرترین روش ها برای بازگشت سود، مانند سود سهام، حق امتیاز، هزینه های مدیریت یا وام های بین المللی باشد. عواملی مانند مالیات ، قوانین سرمایه گذاری و سایر مقررات مالیاتی در کشورهای مبدا و مقصد را در نظر بگیرید.
بهینه سازی زنجیره ارزش:
زنجیره ارزش کسب و کار خود را تجزیه و تحلیل کنید تا فرصت های بهینه سازی مالیاتی را شناسایی کنید. این شامل توابع، دارایی ها و خطرات خاص در حوزه های مالیاتی مختلف با رژیم های مالیاتی مطلوب است. این می تواند به تخصیص مناسب سود و اطمینان از انطباق با مقررات قیمت گذاری انتقالی کمک کند.
مشوق های مالیاتی و مناطق ویژه اقتصادی:
بررسی مشوق های مالیاتی و مزایای موجود در حوزه های مالیاتی خاص برای صنایع یا فعالیت های خاص. برخی از کشورها مناطق ویژه اقتصادی یا مناطق ازاد تجاری را ارائه می دهند که مزایای مالیاتی مانند کاهش نرخ مالیات شرکت ها، معافیت های گمرکی و فرایندهای نظارتی ساده را فراهم می کنند.
بهبود دانش مالیاتی شما
بهبود دانش مالیاتی شما و کسب و کارتان برای درک بهتر پیامدهای مالیاتی و فرصت ها ی مالیاتی کسب و کار و شرکت شما بسیار مهم است. در اینجا چند مرحله برای افزایش دانش مالیاتی شما وجود دارد:
ارائه مشاور مالیاتی حضوری ، تلفنی ، آنلاین توسط مشاورین خبره مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی
مطالعه و به روز ماندن:
اختصاص زمان به مطالعه و درک قوانین مالیاتی و مقررات مربوط به کسب و کارتان.
شرکت در سمینارها و کارگاه های مالیاتی:
شرکت در سمینارهای مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی ، کارگاه ها و جلسات اموزشی ارائه شده توسط متخصصان مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی . شما می توانید از کارگاه های مالیاتی برای کاهش مالیات خود بسیار یاد بگیرید. این رویدادها بینش ارزشمندی در مورد استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی، تحولات جدید و مطالعات موردی ارائه می دهند. همچنین بسیاری از وبینارهای برنامه ریزی مالیاتی کسب و کارهای کوچک برای کمک به کاهش مالیات شما وجود دارد.
با یک متخصص مالیاتی مشورت کنید:
کار با یک متخصص مالیاتی از گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی واجد شرایط که متخصص در مالیات کسب و کار است را در نظر بگیرید. یک مشاور مالیاتی می تواند راهنمایی های شخصی را ارائه دهد، به برنامه ریزی مالیاتی کمک کند و از رعایت قوانین مالیاتی اطمینان حاصل کند. آنها همچنین می توانند به شناسایی فرصت های بالقوه صرفه جویی در مالیات مربوط به صنعت یا ساختار کسب و کار شما کمک کنند.
از منابع انلاین استفاده کنید:
از منابع انلاین برای گسترش دانش مالیاتی خود استفاده کنید. وب سایت های مختلف دولتی، نشریات مالیاتی و ارائه دهندگان نرم افزار مالیاتی معتبر، مواد اموزشی، ماشین حساب های مالیاتی و راهنمایی در مورد موضوعات مالیاتی خاص را ارائه می دهند.
نگهداری سوابق کسب و کار خوب
حفظ سوابق خوب برای برنامه ریزی و انطباق موثر مالیات بر کسب و کار ضروری است. به همین دلیل است که حفظ سوابق دقیق و سازمان یافته بسیار مهم است:
مستندات مناسب:
نگهداری سوابق خوب تضمین می کند که شما اسناد لازم برای حمایت از معاملات، هزینه ها و درآمد کسب و کار خود را دارید. این شامل نگهداری رسیدها، فاکتورها، اظهارات بانکی و سایر سوابق مالی است. این اسناد به عنوان مدرک در مورد حسابرسی یا هنگام ثبت اظهارنامه مالیاتی عمل می کنند.
رعایت مقررات مالیاتی:
نگهداری سوابق دقیق به اطمینان از انطباق با مقررات مالیاتی کمک می کند. با ردیابی دقیق درآمد و هزینه های خود، می توانید آنها را با دقت در اظهارنامه مالیاتی خود گزارش دهید و خطر اشتباهات یا حذفیاتی را که ممکن است باعث جرایم شود، کاهش دهید.
به حداکثر رساندن کسورات و اعتبارات:
نگهداری سوابق مناسب به شما اجازه می دهد تا تمام کسورات و اعتبارات واجد شرایط را شناسایی کنید و مالیات خود را به حداقل برسانید. با داشتن سوابق سازمان یافته، شما به راحتی می توانید هزینه های کسب و کار، مانند لوازم اداری، هزینه های سفر و وعده های غذایی و … مربوط به کسب و کار را شناسایی کنید و با دقت هزینه های قابل کسر مجاز را محاسبه کنید.
دفاع حسابرسی:
در صورت حسابرسی، سوابق کامل و به خوبی سازمان یافته می تواند روند را کمتر استرس زا کند. شما می توانید اسناد حمایتی را برای تایید درآمد و کسورات گزارش شده خود ارائه دهید که نشان دهنده انطباق با قوانین مالیاتی است. داشتن سوابق کامل و سازمان یافته به محافظت از یکپارچگی مالی و اعتبار کسب و کار شما در طول حسابرسی کمک می کند.
کار با متخصصان مالیات کسب و کار
کار با متخصصان مالیات گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی می تواند برای برنامه ریزی مالیاتی کسب و کار شما بسیار مفید باشد. به همین دلیل است:
تخصص و دانش:
متخصصان مالیات گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی کسب و کار در قوانین و مقررات مالیاتی تخصص دارند. انها دانش و درک عمیقی از کدهای مالیاتی پیچیده، کسورات، اعتبارات و معافیت ها دارند. تخصص انها اماده سازی دقیق مالیات، به حداکثر رساندن کسورات و شناسایی فرصت های بالقوه صرفه جویی در مالیات خاص برای کسب و کار شما را تضمین می کند.
برنامه ریزی مالیاتی و استراتژی:
متخصصان مالیاتی می توانند استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی سفارشی متناسب با اهداف کسب و کار شما را توسعه دهند. انها وضعیت مالی شما، مقررات مالیاتی خاص صنعت و ساختار کسب و کار را برای شناسایی راه هایی برای به حداقل رساندن بدهی مالیاتی شما تجزیه و تحلیل می کنند. انها می توانند در مورد زمان بندی درامد و هزینه ها، بهینه سازی کسورات و استفاده از اعتبارات مالیاتی و مشوق ها مشاوره دهند.
انطباق و اجتناب از مجازات:
متخصصان مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی به اطمینان از انطباق با قوانین و مقررات مالیاتی در شرکت کمک می کنند و خطر خطا یا حذف در اظهارنامه مالیاتی شما را به حداقل می رسانند. یک مشاور مالیاتی خوب می تواند به شما در کاهش صورتحساب مالیاتی کمک کند. آنها در مورد تغییر قوانین مالیاتی و الزامات تشکیل پرونده به روز می شوند و شانس حسابرسی یا مجازات را به دلیل عدم رعایت کاهش می دهند.
صرفه جویی در زمان و هزینه:
واگذاری وظایف مربوط به مالیات به متخصصان مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی ، وقت شما را برای تمرکز بر فعالیت های اصلی کسب و کار ازاد می کند. متخصصان مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی به طور موثر آماده سازی مالیات، پر کردن و انطباق را اداره می کنند و در زمان و تلاش ارزشمند شما صرفه جویی می کنند. علاوه بر این، تخصص آنها به طور بالقوه می تواند منجر به صرفه جویی قابل توجهی در مالیات شود و هزینه های انها را جبران کند.
پشتیبانی و نمایندگی در جلسات حسابرسی:
در صورت حسابرسی یا اختلاف مربوط به مالیات، متخصصان مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی می توانند پشتیبانی ارزشمندی را ارائه دهند. آنها منافع شما را نمایندگی می کنند، به سوالات حسابرسی حسابرسان مالیاتی پاسخ می دهند و به موفقیت در روند حسابرسی کمک می کنند. دانش و تجربه آنها می تواند به طور قابل توجهی استرس و بار مرتبط با حسابرسی مالیاتی را کاهش دهد.
مشاوره استراتژیک کسب و کار:
متخصصان مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی اغلب درک گسترده تری از مسائل مالی و تجاری دارند. انها می توانند بینش و مشاوره ارزشمندی فراتر از برنامه ریزی مالیاتی ارائه دهند و به شما در تصمیم گیری آگاهانه که با اهداف کسب و کار شما هماهنگ است، کمک کنند. دیدگاه انها می تواند به برنامه ریزی کلی مالی و استراتژی های رشد شرکت کمک کند.
هنگام انتخاب یک متخصص مالیاتی، مدارک تحصیلی، تجربه و شهرت آنها را در نظر بگیرید.
پیاده سازی استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی موثر برای بهینه سازی نتایج مالی و اطمینان از انطباق با تمام قوانین و مقررات مالیاتی ضروری است. با مدیریت استراتژیک درامد، هزینه ها، کسورات و اعتبارات، کسب و کارها می توانند بدهی های مالیاتی خود را به حداقل برسانند
تهیه و تنظیم: فخرالدین صفای فر،برنامه ریز مالیاتی کسب و کار
ارائه مشاور مالیاتی حضوری ، تلفنی ، آنلاین توسط مشاورین خبره مالیاتی گروه مالیاتی و حسابداری مالیاتچی